Find den billigste gulvafslibning nær dig

29 May 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du netop kommet i besiddelse af drømmehuset eller ønskelejligheden, og er gulvene i din nye bolig belagt med ægte træværk? Så er du faktisk heldig.

Trægulve er et stort aktiv for en bolig. Dette gælder i særdeleshed hvis der er tale om det der kaldes originale trægulv. Originale trægulve er karakteriseret derved at de er etableret samtidig med at boligen blev opført. Det betyder at et originalt trægulv altid vil passe perfekt til den respektive bolig.

Uanset om din bolig er en patricier villa prydet af smukke og elegante fiskebens parketter, et hyggeligt fiskerleje hus med massive skibsplanker eller en klassisk bylejlighed med de velkendte trægulve af eg eller bøg kan du være sikker på at du ikke får et mere velegnet gulv til din bolig.

Du bør således gøre hvad du kan for at bevare de originale trægulve, også selv om disse måske fremstår nussede, skrammede, eller måske endda med mere alvorlige skader. Det vil nemlig være rigtig dyrt at lægge et tilsvarende trægulv. Og med den rette behandling vil selv det mest triste gulv kunne komme til at stråle på ny.

Hvordan får jeg trægulvet i min bolig pænt?

Nøglen til genskabelse af et smukt og levende trægulv er den rette gulv behandling. En dygtig gulvmand vil hurtigt kunne vurdere om det er en gulvafslibning eller en gulvafhøvling som skal til for at give trægulvet nyt liv.

Som hovedregel vil et gulv med gravrende skader som for eksempel buler, niveau forskelle eller dybe revner skulle udlignes ved hjælp af en gulvafhøvling. Men er skader og misfarvninger udelukkende af overfladisk karakter vil gulvet sandsynligvis kunne genvinde sin ensartede overflade med en gulvafslibning og en tilhørende efterbehandling udført af en dygtig og erfaren gulvsliber.

Du kan læs mere om gulvafslibning på bloggen nytbyg.dk hvor du også kan finde det bedste tilbud på behandling af gulve.

More articles