Find den bedste terrasse pris hos en professionel tømrer

12 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Skal du have opført en lækker terrasse i haven her til sommer? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Hvad koster en terrasse?

Prisen på en terrasse varierer i sagens natur utroligt meget afhængig af størrelse, udformning, materialernes type og så selvfølgelig den tid som din håndværker bruger på at bygge terrassen.

I mange tilfælde vil jordbunds forholdene kræve et temmelig stort stykke forarbejde i forbindelse med anlæg af et stærkt fundament og udførelse af en bæredygtig konstruktion. Men så har du til gengæld også en træterrasse som holder i mange år uden at styrte sammen eller synke i én eller begge sider.

Betragt din nye træterrasse som en investering

Uanset hvad din professionelt opførte træterrasse koster vil du kunne betragte opførelse af en træterrasse som en investering i din ejendom.

Der er ingen tvivl om at en flot træterrasse vil føje værdi til din bolig på mere end én måde. Du vil for det første kunne glæde dig over din terrasse hver eneste dag når den danner rammen om familiens måltider samt hygge, leg og solbadning. Og for det andet vil en professionelt opført træterrasse kunne udgøre et ubetinget aktiv for din bolig hvilket vil komme til udtryk ved et eventuelt fremtidigt salg.

Hvem kan opføre en flot træterrasse i min have?

Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS er faglært tømrermester og har igennem de seneste godt ti år udelukkende arbejdet med design og opførelse af unikke og eksklusive træterrasser.

Når du lader Andreas la Cour om at tegne og konstruere din nye træterrasse kan du være sikker på at denne passer perfekt til dit hus og til din have – og at den holder sig både smuk og funktionel de næste mange år. Kontakt Andreas la Cour for et tilbud på en træterrasse via hjemmesiden kun-terrasser.dk.

More articles