Få tre tilbud på gulvafhøvling

31 maj 2021
Lotte Hindsberg

editorial

Da de færreste med korte mellemrum får afslebet deres gulve, og derfor kan være i tvivl om, hvad det koster at få afslebet gulvene, er det en god ide at indhente flere tilbud, inden du takker ja til en af dem. 

For at få et overblik over hvad en gulvafslibning koster skal du som minimum kontakte 3 afslibningsfirmaer og bede dem komme med et tilbud. Det giver dig et godt overblik over prisniveauet. Udover at det er surt at betale for meget, vil det også sikre at du ikke siger ja til et firma, der kommer med så godt et tilbud, at de reelt ikke har tid til at gøre et ordentligt arbejde og du i værste tilfælde står med nogle ødelagte gulve, som enten skal slibes om eller udskiftes.

De vigtige anbefalinger

De fleste kender også de mennesker, håndværkere eller sælgere, der lover guld og grønne skove og når der så skal leveres så kommer de ikke til tiden, laver ikke tingene ordentligt og i det hele taget så er der meget i vejen og du ender med et frustrerende forløb. Derfor er det godt som en del af ens forarbejde at undersøge hvad andre har haft af oplevelser. Har de været glade for deres valg og varmt anbefaler firmaet eller det modsatte. 

Du har flere muligheder for at finde ud af hvad tidligere kunder har haft af oplevelser. Du kan bede firmaet om at komme med nogle anbefalinger, som du så kan undersøge eller du kan undersøge hvad der står på Trustpilot og lignende sammenligningssider. 

Husk at have i mente at de fleste er mere tilbøjelig til at skrive, hvis de har haft en negativ oplevelse. Se derfor efter noget generelt i flere af anmeldelserne. Hvis flere har haft den samme oplevelse, er der stor sandsynlighed at du vil opleve det samme.

Flere Nyheder