Få rettet op på det skæve smil med Invisalign

11 September 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af dine skæve eller uregelmæssige tænder, og drømmer du om et flot, ungdommeligt tandsæt? Så kan du overveje en tand regulerende behandling. Det er nemlig ikke for sent, heller ikke selv om du er voksen. Og i den forbindelse kan du vælge at bruge Invisalign.

Hvorfor vælge Invisalign bøjle til tandretning?

Invisalign er den foretrukne metode til tandregulering for voksne. Det er muligt at opnå lige så flotte og holdbare resultater ved anvendelse af Invisalign bøjle som med en almindelig fast monteret tandbøjle i metal. Sidstnævnte kendes også under navnet ”en togskinne” og ses som oftest på børn i skolealderen som skal have rettet tænderne.

Grunden til at man fortrinsvis bruger fastsiddende tandbøjler til børn er at børn ikke har helt samme disciplin som voksne. Børn vil have en tendens til hyppigere at glemme de gennemsigtige skinner, eller måske endda smide dem væk.

Derfor foregår tandretning for børn mestendels ved hjælp af de faste bøjler. Men når det handler om voksne kan tandregulering foregå på både kønnere og mere komfortabel vis. De lette og transparente Invisalign skinner kan nærmest ikke ses når du har dem på.

Således kan du gennemgå et tandregulerings forløb på mange måneder uden at hverken kolleger eller venner lægger mærke til det. Du har mulighed for at tage dine Invisalign skinner ud når du skal spise hvilket er en kæmpe fordel. Det betyder nemlig at der ikke sætter sig madrester fast. Og du kan også fjerne din Invisalign når du skal børste tænder således at du kan opretholde en ordentlig mund hygiejne.

Hvor kan jeg få rettet mine skæve tænder med Invisalign?

Hvis du er blevet lidt hooked på tanken om at genskabe dit flotte, regelmæssige smil ved hjælp af usynlige tandbøjler kan du med fordel kontakte You Smile I Smile for en uforpligtende konsultation desangående. Du kan læse mere på https://yousmileismile.dk/ 

More articles