Få hjælp til reparation af iPhone X skærm

14 February 2022
Astrid Pedersen

editorial

Da Apple i 2017 lancerede jubilæumsmodellen iPhone X – hvor X står for, og skal udtales, 10 – var telefonen ganske banebrydende. Den smukke slanke telefon med det knivskarpe kamera satte helt nye standarder for hvordan en rigtig telefon skulle se ud.

iPhone X – en holdbar smartphone

Er du en af de mange danskere som dengang anskaffede dig en iPhone X er du sikkert stadig glad for din telefon. Det har du også al mulig grund til at være.

Den dag i dag er iPhone X stadig state of the art både hvad angår smartphone design og teknologi. Det betyder at du sagtens kan have glæde af din iPhone X i mange år endnu.

iphone x skærm

Du behøver således ikke at gå ud og købe en ny smartphone selv om der er kommet nye modeller på markedet. Al din stund din iPhone X stadig virker optimalt, og kan det den skal kunne, kan du bare beholde den lige til den dag den selv opgiver ævred.

Hvad gør jeg hvis frontglasset på min iPhone X smadrer?

Der kan selvfølgelig ske ulykker, for eksempel ved at du taber din telefon ud af lommen. Det er de færreste smartphones som slipper godt fra en tur i asfalten eller på badeværelses gulvet, selv fra lav højde. Det er meget usandsynligt at telefonen undgår skrammer eller revner i sit frontglas hvis den skulle blive udsat for sådan et uheld.

Du kan selvfølgelig være så heldig at din iPhone X udelukkende pådrager sig skrammer i kanten af displayet eller i hjørnerne. Men skulle du være så uheldig at hele fronten af skærmen splintres vil du muligvis ikke kunne tilgå dine apps eller for den sags skyld telefonens primære funktioner.

Hvis du ikke ønsker at udskifte din telefon kan du nøjes med at udskifte frontglasset. Find alt hvad du skal bruge på Phone-Parts.dk

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://lifestylebloggar.se/

https://livsstilsbloggar.se/

https://lifenewz.se/

https://bramotion.se/

https://friskhetsbloggen.se/

https://godmotion.se/

https://kondi-bloggen.se/

https://lev-livet.se/

https://lev-sunt.se/

https://motionera-mera.se/

https://sundhetsbloggen.se/

https://sundhetstips.se/

More articles