Få hjælp af en boligadvokat

31 oktober 2020
Maya Hindsberg

editorial

Hvis du har planer om at købe hus – og det gælder uanset om det er noget, du har gjort mange gange før, eller om det er noget, du skal gøre for første gang – kan det være en rigtig god ide for dig at få hjælp af en boligadvokat. ‘Hvis ikke i hele købsprocessen, så i hvert fald nogle dele af den.

Det er f.eks. de færreste, som har erfaring med at forhandle eller f.eks. ved hvordan man skal undersøge lokalplaner fra kommunen. Det kan jo påvirke ens lyst til at købe ejendommen, både positivt og negativt. Men det er blot et par enkelte eksempler på, hvad de kan hjælpe med.

Få hjælp til at sikre din partner

Det kan jo tænkes, at du har planer om at købe dit hus og har en samlever, som ikke skal være med på kontrakten. Det kan der være mange grunde til, men det er her du gerne vil sikre vedkommende, skulle der ske et uheld. Det kan du gøre ved at få lavet et testamente, som sikrer, at vedkommende kan blive boende i huset. Det kan enten være i en tidsbestemt periode eller resten af livet og du kan selvfølgelig også testamentere huset til dem, så de kan gøre, hvad der bedst passer dem. Du kan læse mere om, hvad du kan få hjælp til på eboligadvokat.dk

Få hjælp til forhandling

Det at forhandle om priser er ikke noget, mange danskere har stor erfaring med, fordi vi sjældent gør det, men et af de få steder, hvor vi netop forhandler om prisen, er på ens bolig. Men den manglende erfaring med forhandling kan blive en udfordring for dig, og en dyr en af dem. Især hvis du oven i købet har forelsket dig i boligen. Heldigvis kan det nemt løses ved, at du får en boligadvokat til at forhandle på dine vegne.

Flere Nyheder