Få det bedste malerarbejde udført af professionel maler på Frederiksberg

10 December 2020
Astrid Pedersen

editorial

Når en bolig skal sættes flot i stand, er det en rigtig god idé at lægge en plan som inkluderer alle relevante håndværkere og fagpersoner. Du skal kunne booke disse personer ind i planen på tidspunkter, der giver mening, således at du både sparer tid og dyre håndværker timer.

Derfor skal du have en idé om hvordan du har tænkt dig at boligen skal renoveres. Skal badeværelse og køkken bygges om eller moderniseres, skal der en autoriseret VVS installatør og en autoriseret elektriker eller el installatør på banen foruden en murer som kan forestå eksempelvis støbning af gulv eller opsætning af fliser og klinker.

Skal gulvene stå som nye er den en gulvsliber du skal have fat på – og skal der udføres reparationer på boligens øvrige træværk er det smart at have en tømrer eller en snedker ved hånden. Og til det afsluttende malerarbejde bør du kontakte et professionelt malerfirma som kan stille med en eller flere kompetente og faglærte malere.

Kan jeg ikke bare male selv?

Et stykke vel udført malerarbejde er kronen på værket oven på en renovering. Derfor er det næsten synd at overlade denne opgave til amatører – især fordi en faglært og erfaren maler har langt stærkere forudsætninger for at kunne skabe et smukt og holdbart resultat.

Der ud over slipper du for det hårde og tidskrævende arbejde, som for en enkelt amatør tager meget længere tid end det gør for en professionel håndværker. Og så har et malerfirma ydermere den fordel at der kan sættes flere malere på opgaven ad gangen – for endnu hurtigere og mere effektiv udførelse af dit malerarbejde.

Leder du efter en maler på Frederiksberg som kan tage del i dit renoverings projekt kan du trygt kontakte din lokale afdeling af det landsdækkende malersamarbejde Malerkanonen. Du kan læse mere på Malerkanonens hjemmeside Malerkanonen.dk

More articles