Få den billigste gulvafslibning i din forening

08 June 2021
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Selvfølgelig er det jo ikke en forening, der udfører en gulvafslibning, det er jo et firma, der har forstand på den slags.

Men lad os nu sige, at man gerne vil lokke kunder til ens forening eller anden form for medlemskabsordning, så kan det jo være godt at give en frynsegode med, som man ikke kan få på det almindelige marked, men kun ved at være medlem her.

Det kan jo være et rent kommercielt medlemskab, hvor man gerne vil have folk ind i folden for at give dem tilbud og andet, som man så får tilladelse til at give dem, når de nu er medlemmer.

Men det kan jo også være en lokalforening i ens nærmiljø, hvor man gerne vil samle folket om en sag eller bare for at øge supporten og støtten til hinanden, hvor man så vil give et incitament for at være medlem.

Gør den billige gulvafslibning som en del af medlemskabet

Man skal så have fat i et gulvafslibningsfirma, som der vil være med på den ordning.

Men de kan formentlig godt se fidusen i det, for selvom det måske er sådan en billig gulvafslibning, at man ikke selv tjener på det, så bliver det et sted, som medlemmerne vil kigge i retning af, når de skal have udført en gulvafslibning – og så kommer de måske igen.

Det behøver jo ikke være ved gentagende gulvafslibninger, at den bliver decideret billig, men måske bare den første og så den anden.

De medlemmer vil så udbrede budskabet om den gode kvalitet og service ved dette firma, hvorfor der så kommer andre kunder til.

Så der skal nok være et firma, der vil være med på den ordning.

Som sagt skal man så være fuldgyldigt medlem for at kunne udnytte denne billige gulvafslibning, men der vil så nok være mange, der vil være medlem, hvis man kan lokke med en billig gulvafslibning.

More articles