Få adgang til over 200 dygtige tekstforfattere

15 April 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Når du skal have skrevet tekster til din hjemmeside, er det altid mest fleksibelt for dig, at du får en freelance tekstforfatter til at gøre det. På den måde behøver du ikke at ansætte vedkommende i virksomheden, hvilket kan være en både langsommelig og dyr proces. Det kan dog også tage tid for dig at finde en freelance tekstforfatter, hvis du selv vil finde vedkommende og prøve vedkommende af. 

I stedet for at bruge tid på det, er det dog langt smartere, at du hyrer et bureau med tekstforfattere tilknyttet. Det kan for eksempel være Wordpens.com. Gennem dem får du adgang til deres mere end 200 tekstforfattere. Det betyder, at du nemt og hurtigt kan få skrevet de tekster, som du har brug for. Der er mange om buddet, og der findes tekstforfattere, der kan skrive om en lang række forskellige emner. Læs mere her

Hvilke tekster har jeg brug for til min hjemmeside?

Du er selvfølgelig klar over, at der er nødt til at stå noget på din virksomheds hjemmeside. Den kan jo ikke bare være blank. Men hvilke former for tekster skal du egentlig have på den? Det er der ikke noget enkelt svar på. Det kommer helt an på, hvilken type virksomhed du har, og hvad du gerne vil med din hjemmeside. 

Et firma som Wordpens.com kan dog også hjælpe dig med, hvilke tekster det vil være en god ide for dig at have på din hjemmeside. De skriver flere forskellige former for tekster, og derfor er det oplagt for dig, at du ser nærmere på dem. 

For eksempel kan du både få dem til at skrive blogtekster, seo-tekster, produkttekster og kategoritekster. Alle teksterne er selvfølgelig søgemaskineoptimerede, så søgemaskinerne bedre kan afkode det indhold, der er på hjemmesiden. Det er helt afgørende for, at du kommer til at ligge højt i en søgning.

More articles