Er du med på, hvad en gulvafslibning kan gøre for dit gulv?

31 August 2021
Silje Hansen

editorial

Har du fuldstændig styr på, hvad en gulvafslibning egentlig kan gøre for dig gulv? Hvis ikke så får du heldigvis en meget bedre fornemmelse af det, når du er færdig med at læse denne artikel. 

Gulvafslibning: Dette kan behandlingen gøre for dit gulv

Gammel efterbehandling fjernes

Det første du skal vide om en gulvafslibning er, at den går ind og fjerner den efterbehandling, som gulvet har haft indtil nu. Det er nemlig et første skridt på vejen til, at gulvet får et ensartet udseende. Det er nemlig ikke atypisk, at efterbehandlingen med tiden kan slides af gulvet, og så vil det være tydeligt at se, hvordan der er områder på gulvet, som har et lidt andet udseende end andre steder.

Ridser, hakker og plamager slibes væk

Når efterbehandlingen er slebet af, kan der arbejdes med at slibe diverse ridser, hakker, plamager m.m. væk, som helt sikkert er kommet på dit gulv. For disse kan nemlig være svære at undgå. Med tiden kan brug af sko indenfor, møbler der bevæges frem og tilbage m.m. nemlig efterlade forskellige mærker. Men heldigvis kan en gulvafslibning fjerne langt de fleste mærker, med mindre der måtte være tale om dybe hakker. 

Dit gulv får fornyet liv

Når gulvafslibningen er ved at være færdig, så vil du helt sikkert blive forundret over, hvordan dit gulv allerede har fået nyt liv. Det kan nemlig gøre en verden til forskel, at en gulvmand sliber gulvet med en maskine, som fjernet et par mm af gulvets overflade. 

Nu hvor du har fået en række forskellige eksempler på, hvad en gulvafslibning egentlig kan gøre for dit trægulv, så ræk endelig ud til et firma i dit lokalområde. I løbet af ganske kort tid kan du helt sikkert finde flere firmaer, som kunne være et godt match til netop din opgave. 

More articles