Er der problemer med at få nøglen til at passe i din altandør?

12 May 2022
Anders Lundtang Hansen

Hvis du ikke allerede har en lås i din altandør, så bør du få det nu – også selvom du bor højt oppe.

Man kan aldrig vide, hvornår nogle indbrudstyve i ly af mørket vil forsøge at bryde ind ved at kravle op til din altan, og du bor måske et sted, hvor der ikke er så mange andre, der kan opdage det for dig – og det er bestemt uheldigt, hvis du ikke er hjemme.

Du har allerede brugt det meste af tiden på at forskanse din hoveddør, så der er ikke brugt så meget tid på din altandør.

Dette kan også være en af forklaringerne på, at du ikke kan nå nøglen til at passe, for du har aldrig overvejet at låse den oprindelig lås, som der sad i den, og du havde faktisk tænkt dig at fjerne låsen eller måske hele døren endda.

Du har i hvert fald spottet en altandør fra Klarfonster.se, som du godt kunne tænke dig.

Altandörr

Så er det årsagen til, at nøglen ikke passer i låsen på altandøren!

Men selvom du udskifter låsen eller hele altandøren, så oplever du stadig, at det er svært at få den nøgle til at passe, selvom det hele er nyt.

Der kan simpelthen være sket det, at du har fået udleveret den forkerte nøgle til låsen, eller også er nøglen ikke lavet helt præcist godt nok til at passe i låsen – den slags skal jo passe meget nøjagtigt.

Andre gange skal man bare lige lære låsen at kende, for nøglen skal måske vendes om, man skal trække altandøren til sig, mens man låse den, og den skal drejes mange gange rundt.

Sådan er det jo med en den låse, at de har deres egen “personlighed”, så de ikke bare fungerer på samme måde, som man oplever det med stort set alle andre låse.

More articles