En billig gulvafslibning kan ændre sig med tiden

02 June 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Selve gulvafslibningen kan ændre sig i forhold til, hvordan man udfører den efter både, hvordan man bedst griber dit gulv an, men også hvordan men udvikler maskiner og teknikker til at gøre det med.

Men det kan også være selve tilbuddet med en billig gulvafslibning, som der kan ændre sig.

Og vi skal ikke til at komme på besværlige ting som valutakursen og inflationen, selvom det bestemt da også har noget at gøre med, om noget er billigt nu end tidligere.

Derfor kan man jo blandt andet ikke direkte sammenligne prisen på en gulvafslibning fra for eksempel flere årtier siden, for dengang var prisen nok lavere, end den er nu generelt, men sammenligner man med netop inflation og andre faktorer, så kan det faktisk godt være, at de nuværende gulvafslibninger er billigere.

Men man skal jo også se på dem, der giver tilbud på gulvafslibninger, om de fortsætter med at holde dem billige eller ej.

En billig gulvafslibning i dag er det måske ikke billig i morgen

Som et nyt gulvafslibningsfirma har man måske et åbningstilbud, som man ikke tjener penge på, men som man bruger som reklamefremstød for at lokke kunder til.

Så er der måske nogle gange, hvor man må give noget rabat på en gulvafslibning af den ene eller anden grund, selvom man måske ikke havde lyst til det, men hvad gør man ikke for at holde kunderne glade.

Dernæst kan det netop være, at man kører med en billig gulvafslibning i en periode for at se, om det er noget, som kunderne gerne vil have ud fra den service, som der stilles til rådighed ved denne billige gulvafslibning.

Eller måske fører man bare det tilbud i en periode, fordi man gerne vil have (endnu) flere kunder til.

Derfor bør man som kunde holde sig for øje, at hvis man ser et godt tilbud på en billig gulvafslibning, så er det værd at slå til nu, da tilbuddet kan være væk i morgen.

More articles