Emaljering af badekar – når der skal være hjemmespa i badeværelset

10 June 2019
Astrid Pedersen
Emaljering af badekar - når der skal være hjemmespa i badeværelset

De fleste mennesker elsker at få et langt, varmt karbad, som afslapper musklerne og afstresser sindet. Et varmt karbad inden sengetid giver bedre og dybere søvn – og man vågner frisk og udhvilet næste morgen. Er du således i besiddelse af et badekar i dit hjem, kan du glæde dig over, at du dermed har adgang til din helt egen hjemmespa.

Men hvis badekarret er slidt i emaljen, og således præget af ridser, småskrammer og grimme, misfarvede plamager, er det selvfølgelig op ad bakke. De færreste har lyst til at nedsænke deres legeme i et badekar som fremstår nusset, snusket og måske endda direkte uhygiejnisk.

Få luksus tilbage i hverdagen med maling af badekar

Er du træt af ikke at kunne tage lange, lækre bade i dit gamle slidte badekar, fordi de simpelt hen er blevet for uappetitligt at se på? Så kan du overveje at kontakte en professionel badekarsmaler med henblik på en re-emaljering af dit badekar – også kaldet maling af badekar.

Denne løsning er en del billigere end en udskiftning af dit badekar. Så længe badekarrets tegn på slid udelukkende er overfladiske, kan det ikke betale sig at skrotte det. Det er en dyr og tidskrævende proces, især hvis badekarret er indbygget, og soklen derfor skal brydes ned. Badekarret skal også bortskaffes, og et nyt eet indkøbes, hvilket også repræsenterer en vis udgift.

Ved maling af badekar overtrækkes indersiden af karret med en ny, skinnende emalje efter en indledende slibning og oprensning af badekarret. Emaljen består af en blanding af uretan og akryl, og hærder hårdt og solidt op i løbet af 24 timer. Selve processen med maling af badekar tager ikke mere end højst et par timer – og efter yderligere et døgns tid er dit badekar smukt og skinnende igen, klar til nye wellness eventyr!

Du kan få et gratis og uforpligtende tilbud på emaljering-af-badekar.dk

More articles