Dette er lidt uheldigt med døre

13 May 2022
Anders Lundtang Hansen

Ved du, hvad der er irriterende ved, at døren den skraber mod gulvet?

Det er blandt andet, at det giver nogle hidsige lyde, når det sker, alt efter hvad det er for et type gulv, som døren støder mod.

Dernæst er den svær at lukke og åbne, hvorfor folk ender med at skubbe eller trække mere i døren, hvilket gør det næste punkt endnu være:

Der kommer striber på gulvet, som der ikke kan fjerne med almindelig rengøring, og hvis det er et trægulv, så skal man tit bruge gulvafslibning for at fjerne de striber.

Og bare for at afrunde, hvor irriterende det kan være, så samler der sig også støv og skidt under døren, når den er så tæt på eller ligefrem rammer gulvet, hvis man ikke er så god til at gøre rent.

Det kan også være grundet gulvet, der buler op, at man oplever, at døren rammer gulvet, men det kan også være fordi, at døren hænger skævt.

Dörrar

Der er heldigvis noget at gøre ved den her dør

Det er jo virkelig synd og skam, hvis man har købt en flot dør fra Klarfonster.se, som man regner med, at man skal have god fornøjelse med længe, og så oplever man en eller flere af disse ting.

De situationer kan opstå med det samme, så man skal se på, om det er gulvet eller døren, den er gal med.

Men selv når man har rettet op på problemet lige nu, så er det ikke sikkert, at man kan forvente, at situationen forbliver god resten af dørens levetid.

For huset, gulvet samt døren kan sætte sig lidt, og selv de små ryk kan medføre, at døren støder mod gulvet igen, og så må man (atter) se på, hvad man kan gøre for at rette det op.

Det skal man ofte tjekke efter.

More articles