Det er nemt at lave Chili Con Carne

26 July 2019
Astrid Pedersen

editorial

Selv om du ikke er en rutineret kok, og måske kun har ganske lidt erfaring med at gebærde dig i et køkken, kan du med stor sandsynlighed sagtens smække en hæderlig omgang Chili Con Carne sammen uden de store genvordigheder. Der skal temmelig meget til, førend man ødelægger en ret som Chili Con Carne. Og så er Chili Con Carne en ret, som er nem at gå til – både når det gælder udstyr og ingredienser.

Du skal ikke bruge andet end en god, skarp kniv, en rummelig og helst tykbundet gryde, et skærebræt og en røreske – så er du godt på vej. Ingredienserne, som skal bruges til Chili Con Carne, ligger i den billige og let tilgængelige ende, hvad angår såvel råvarer som krydderier. Hakket oksekød, bønner på dåse og flåede tomater fås i et hvilket som helst supermarked – og det samme gælder salt og peber, hvis du ikke allerede har det derhjemme i køkken skabet.

Du vælger selv, om du foretrækker at bruge tørret chili, chili pulver, chili pasta eller friske chilier i din Chili Con Carne, men vær opmærksom på, at chili fås i meget varierende styrker. Hvis du vil være helt sikker på, at alle kan spise din Chili Con Carne, laver du den ikke for stærk, og serverer den med en spicey chili pasta ved siden af. Så kan de med hård hud i ganen selv tilsætte ekstra krudt til deres portioner. Du kan eventuelt lave din Chili Con Carne dagen før servering, og lade retten trække i gryden under låg. Det bliver den kun bedre af.

Find opskrift på Chili Con Carne online

Hvis du har fået mod på at lave en ordentligt skudefuld Chili Con Carne til dine gæster, kan du med fordel gå ind på dk-kogebogen.dk og her finde den fulde opskrift på Chili Con Carne samt forskellige serverings forslag.

More articles