Det bør du være opmærksom på, når du ansætter et malerfirma

23 November 2020
Maya Hindsberg

editorial

Der kan være mange grunde til, at du står og skal bruge en maler. Det kan være forbedringer i hjemmet eller på kontoret, og meget malerarbejde kræver en professionel. Så står du og mangler en maler på Frederiksberg til dit malerarbejde, er der et par ting du bør holde øje med. For malerarbejdet er sværere, end det ser ud til, og det er det også at finde den rigtige maler.

Hvordan finder du en erfaren professionel?

Det nemme svar er google. Der er ikke det, du ikke kan finde, og du vil hurtigt blive vist et ton af websteder fra malerfirmaer. Du bør dog ikke bare tage den første og den bedste. Du bør undersøge om vedkommende, du regner med at hyre, rent faktisk er professionel, har erfaring og er licenseret. Disse oplysninger kan du få, ved at tjekke deres hjemmeside. Der kan du sandsynligvis også se billeder af deres tidligere arbejde og evt. anmeldelser, de skulle have fået. Tjek derudover deres trust pilot, da det giver et godt overblik over deres evner. 

Er internettet ikke din styrke, kan du spørge rundt hos venner og familie. Du er næppe den første, der har skulle bruge en maler, og de kan derfor vejlede dig og komme med personlige erfaringer med firmaer, som kan hjælpe dig.

Få tre tilbud

Du bør ikke tage den første og den bedste. Du burde i hvert fald undersøge tre forskellige firmaer for at få et overblik over, hvad der er en rimelig pris. Hvis du tager den første, kan du nemlig være uheldig at få fat i en, der er dyr og dårlig. 

Når du alligevel er i gang med at ringe rundt og få tre tilbud, bør du høre, hvilken type maling de bruger. Bedre maling holder nemlig i længere tid, og det er derfor værd at investere i.

More articles