Brug en Flexfit som en del af en udklædning

24 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Måske har du fået at vide, at du skal gå klædt som en moderne gangsta-type, eller du skulle prøve at være lidt gadesmart til en udklædningsfest, og så var det meget passende at bruge en Flexfit cap, får du at vide.

Du havde ikke i forvejen sådan en, og du synes også, det virker ret vildt at købe noget reelt tøj, som der bare skal bruges til en enkelt omgang udklædning, for det er jo næppe til at sige, at du får brug for den igen.

Men omvendt kan det jo være en anledning til at købe en tøjgenstand, som du ellers ikke havde overvejet at gå med, for hvis man skal udklæde sig, så kan man lige så godt gøre det ordentligt og gå efter det, der giver det bedste helhedsindtryk, når man ikke kan få det som en decideret udklædning fra en butik.

Og hvorfor bare låne en, når du kan få din helt egen?

flexfit

Du ender med at beholde den Flexfit cap

Omvendt kan det jo også tænkes, at du faktisk er sådan en type, der tit prøver at være street og går med kasket og cap, men lige den her udgave har du aldrig prøvet før, og så er det jo en god anledning til at prøve at se, om den klæder dig.

Du er ellers meget kræsen med, hvad det er for nogle caps, du går med, og du udskifter dem sjældent, men omvendt kan du altid give den væk, hvis den ikke passer til dig.

Men du føler faktisk, at den passer dig meget godt til udklædningsfesten, så du overvejer stærkt at gå med den til daglig uden resten af kostumet.

Det ender da også med at ske, for du bliver så glad for den, at du ender med at tage den på rigtig tit.

More articles