Bestil påskefrokost som mad ud af huset og slip for besværet

05 April 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Vil du gerne holde påskefrokost for hele familien? Men har du ikke lige mod på også at skulle tilberede mad til dem alle sammen? Så har du måske helt overvejet at droppe frokosten, for du kan jo ikke bare invitere folk uden at servere noget ordentlig mad for dem. Men det er ærgerligt at droppe påskefrokosten, da det jo er en god tradition, der samler folk. Derfor er det smartere, at du i stedet for at droppe påskefrokosten, bestiller mad ud af huset, hvis du ikke kan overskue at skulle stå for den selv. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at bestille mad ud af huset til påskefrokosten, er hos Kokken og Jomfruen. De har flere forskellige buffeter, som du kan vælge imellem, hvor du finder alle de traditionelle påskeretter. Der kommer derfor bestemt ikke til at mangle noget, selvom du ikke selv har tilberedt maden. For eksempel kan du få sild, rødspætte, varm leverpostej, æg, frikadeller og hønsesalat. Altså alt det, som vi normalt forbinder med en påskefrokost. Se mere på kokken-jomfruen.dk

mad ud af huset

Udvælg selv retterne 

I nogle af Kokken og Jomfruens menuer er det fastlagt, hvilke retter der hører med. I andre menuer kan du selv vælge, hvilke retter der skal være. Det giver dig mulighed fro at sammensætte lige præcis den buffet, som du gerne vil servere for dine gæster. 

Hvis der er nogle retter, som I altid får til påske, vil du altså nemt kunne finde dem blandt deres store udvalg af retter og vælge dem. Dermed kan I stadig få de retter, som I er vant til. Påskefrokosten handler jo i mange tilfælde om traditioner, og der kan maden i mange familier spille en vigtig rolle. Det er med til at gøre, at man opretholder traditionen. Selvom det vigtigste selvfølgelig er, at I mødes og hygger jer. 

More articles