Bestil lækker mad ud af huset til familiens næste fest

04 April 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal du holde fest, og er du i gang med at arrangere alt fra leje af lokaler til bordplan og invitationer? Så bør du også overveje bespisningen i god tid.

Selv om du måske har planer om at leje et forsamlingshus med tilhørende køkken er der stadig megen arbejde forbundet med selv at kokkerere. Og derfor kan du med stor fordel vælge at bestille catering, altså mad udefra. Så slipper du for besværet – og du er garanteret et lækkert måltid til alle dine gæster.

Kan jeg bestille buffetanretninger ud af huset?

Hvis du foretrækker at anrette festmaden på en flot buffet, og dermed skabe en mere uformel stemning omkring den festlige anledning, kan du med stor fordel bestille mad udefra. Det kan nemlig sagtens lade sig gøre at bestille mad ud af huset i buffet form.

image

Hos Kokken og Jomfruen, som er et af de mere velrenommerede danske catering firmaer, kan du vælge mellem flere fast tilrettelagte buffet menuer. Kokken og Jomfruen tilbyder blandt andet buffet’er særligt tilrettet de hyggelige højtider. Du kan således bestille såvel påskefrokosten som julemiddagen i buffet form. Og også maden til house warming, studentergilde, 18 års fødselsdag eller lignende uformelle hyggefester fås som buffet ud af huset.

Bestil brunch ud af huset til den tidlige sammenkomst

Visse typer familiefest som for eksempel sølvbryllup eller barnedåb foregår som regel temmelig tidligt på dagen. Her er en fuld suppe, steg og is menu måske en kende malplaceret. Til alt held kan du sammensætte en lækker brunch menu som buffet ud af huset.

Hos Kokken og Jomfruen kan du vælge mellem flere modeller, eller du kan selv sammensætte din brunch ud af huset ud fra et væld af lækre små retter. Du kan læse mere, og se de mange forskellige muligheder for catering, på Kokken og Jomfruens hjemmeside https://www.kokken-jomfruen.dk/.

More articles