Sådan skriver du dit barn op til den bedste vuggestue eller børnehave

23 December 2019
Cecilie Mortensen
Sådan skriver du dit barn op til den bedste vuggestue eller børnehave

Børn er noget af det vigtigste og største vi kan opleve. Det at kunne føre vores generation videre er en stor gave i sig selv. Det er derfor noget vi i Danmark investerer i. Hvis du derfor er gravid og venter barn, har både far og mor mulighed for at få barsel på arbejdspladsen. Her vil du kunne få op til 52 ugers betalt barsel, så der er mulighed for at komme tættere på dit barn. Det giver en unik mulighed for at man som forældre, kan få struktureret en hverdag, der kan gå op med pasning af baby og arbejde. Barnet kan være en stor opgave og sensitiv i starten, hvorfor det kan være sundt for både barnet og for forældrene at mærke barnet ekstreme udvikling de første par måneder.

Hvornår kan du sende dit barn i vuggestue og børnehave?

Allerede efter 6-7 måneder er det muligt, at kunne få passet sit barn i dagstimerne, således I begge som forældre har mulighed for at passe jeres arbejde. Det giver jer som forældre mulighed for at aflevere barnet i enten vuggestue eller børnehaven, så jeres børn kan blive passet af professionelle pædagoger. Som forældre ønsker man oftest at kun det bedste er godt nok. Der stilles derfor høje krav til den kommende daginstitution. Der er naturligvis mulighed for at besøge de lokale daginstitutioner som er tæt på jeres bopæl eller arbejdsplads. Herefter kan I vurdere hvilken daginstitution, der vil egne sig bedst for jeres barn. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken vuggestue du skal vælge til din barn, har vi gjort os lidt research for at finde en daginstitution, der har fokus på den sunde livsstil. Her er alle børn velkommen, hvor der er gjort plads til en aktiv dag for børnene. Det kan ofte resultere i at du får et glad barn med hjem, som du kan hygge med. 

More articles