Bliv mere værd for virksomheder med Azure

30 August 2021
Steffen Hansen

editorial

Hvis du ikke kender til Azure, så er det godt du har fundet dette indlæg. Azure er en cloudbaseret løsning, som er udviklet af Microsoft. Ved at mestre Azure kan man gøre sig selv mere attraktiv på arbejdsmarkedet, og derved øge ens chancer for at finde nyt arbejde, eller gøre sig uundværlig for virksomheden man sidder ved i dag.

Azure kan læres på mange måder

Med udviklingen af teknologien er programmer som Azure blevet udviklet, men det er ikke det eneste det har medført. Det har også gjort det muligt, at lære nye ting på mange forskellige måder. Derfor kan man nu helt selv bestemme hvordan man ønsker at lære om Azure. Man kan melde sig til et kursus i Azure, hvor man skal møde fysisk op, men det er også muligt at lære om det online. Der findes i dag mange guides og videoguides, som fortæller og illustrerer, hvordan Azure virker, og hvordan du kan gøre det til et værdiskabende stykke software for din arbejdsplads.

Hvis du allerede nu ved, at du lærer bedst ved at tilmelde dig selv til fysisk undervisning, så anbefaler vi, at du slår et smut forbi 4d.dk, de har fantastiske lokaler lokaliseret på strøget i København, hvor du blandt andet kan lære Azure. Du kan læse mere om deres kursus her: https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure

Behøver ikke være svært

En af de gode ting ved Azure er, at det ikke behøver at være svært at lære. Med de mange forskellige mulige måder man kan lære det på, så er der med garanti en af dem, som fungerer til lige netop dig. Vi anbefaler, at man sideløbende får adgang til Azure, så man kan sidde og lege rundt i deres software, og derved lære hvor de forskellige funktioner gemmer sig. På den måde kan man bedre huske det, når man har siddet og lært noget, som måske driller.

More articles