Sådan skal du IKKE skaffe lån til vinduer

07 March 2019
Anders Lundtang Hansen
Sådan skal du IKKE skaffe lån til vinduer

Noget af det hyppigste, man ofte gerne ønsker udskiftet ved ens hjem, er vinduerne.

Når man har malet alle de udvendige og indvendige vægge samt gavlene, så kan man også ønske en forbedring på vindues-fronten, og det smarte her er netop, at man ved udskiftning af vinduer både får noget pænere at se på indvendigt og udvendigt ved en enkelt udskiftning.

Måske får man endda nyere og flotte vindueskarme dertil, man får nogle pænere ruder at kigge gennem, og lysten kan endda melde sig til, at man sætter nogle nye gardiner op.

Dog er det ingen hemmelighed, at vinduer ikke er helt billige og da slet ikke, hvis man skal hen at udskifte dem alle sammen på én gang, og man til og med bor i et hus med mange etager og dertilhørende vinduer.

Men man kan næsten ikke undgå, at de skal skiftes på et eller andet tidspunkt, og det er kun i en begrænset periode, man kan blive ved med at male dem over eller reparere dem. Trævinduer rådner, og vinduer af andre materialer kan rustne eller generelt forgå.

Så står man desværre måske i det problem, at man mangler finansiering til at få udskiftet de gamle vinduer med nogle nye.

Vi kommer her med nogle råd til, hvad du IKKE skal gøre i den forbindelse, og ellers vil vi foreslå dig, at du får råd til udskiftning af vinduer ved at vælge en billigere bank.

Lad være med at sælge nogle større ting i din bolig, som du alligevel holder af, i ren desperation. Det kan være møbler eller ligefrem den ene bil. 

Optag ikke et lån hos en ven eller familiemedlem. Selvom den slags måske kan gøres med en fordelagtig aftale for dig, så skal der aldrig komme så mange penge mellem familie og venner.

Det er vores erfaring, at det er via bankmyndighederne at man skal hente finanserne til ens vindue-projekt.

 

More articles