Find det rette inventar til dit badeværelse

19 November 2021
Steffen Petersen

editorial

Det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger af inventar til dit badeværelse. Du har sikkert allerede en stil i dit hjem, som du skal forsøge at matche med, når du skal renovere dit badeværelse. Derfor er det ikke bare at vælge det første og bedste badeværelsemøbler, sanitetsprodukter eller andet inventar.

Der skal gerne være en tanke bag dine valg, så du får et flot badeværelse i sidste ende, der passer med dit hjems overordnet stil. Du kan læse med her, hvor vi har skrevet lidt mere om, hvordan du finder det rette inventar til dit badeværelse.

 

image

 

1. Find ud af stilen

Du skal finde ud af, hvilken stil du gerne vil have til dit badeværelse. Der er mange i dag, der vælger det stilrene og moderne nordiske stil, fordi det kan give et flot og elegant badeværelse. Hvis du derimod er til det traditionelle og mere unikke, så kan du vælge en stil, som det franske landstil. Det vigtigste er, at du finder en stil, som du kan lide, og som du synes passer med resten af huset. 

 

2. Hvordan skal det indrettes?

Det er heller ikke ligegyldigt, hvordan du vælger at placere dine badeværelsesmøbler og sanitetsprodukter i dit badeværelse. Det skal harmonere med rummet, men det skal også have praktiske funktioner. Hvis du f.eks. skal have et nyt toilet, så skal det muligvis stå det sted, hvor der allerede er et afløb. Det gør det i hvert fald nemmere for dig og VVS-manden, fordi toilettet kan hurtigere blive monteret afløbet. Herudover skal du også placere dine badeværelsesmøbler, så de er skærmet af fra vand. På denne måde risikerer du nemlig ikke at skade dine pæne møbler med tiden, grundet vand fra bruseren eller badekarret.

 

3. Hvad er nødvendigt?

Du skal gøre op med dig selv, hvad der er nødvendigt for dig at renovere ude på badeværelset. Hvis du har et meget gammelt badeværelse, så kan det trænge til en totalrenovering. Derimod kan du overveje, om der er enkle ting, som du kan bibeholde, hvis dit badeværelse ikke er så gammelt igen. Her kan du overveje at beholde dit badekar, men få repareret emaljen på badekarret, så det bliver mere pænt at se på igen. Det kan du læse mere om på dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/reparere-emalje-badekar/.

More articles